Internet marketing

Internet marketing ili marketing preko interneta Vam otvara fantastične, gotovo i nezamislive mogućnosti da drastično promijenite pogled na savremen biznis !!!

Nevjerovatno, ali 1995 godine postojalo je samo 17.500 Internet domena dok ih danas postoji preko 300 miliona !!! Samo je Crna Gora prodala preko 400.000 svojih .me domena! I zvanične procjene kažu da Internet danas koristi preko 2 milijarde stanovnika!!! Uz neograničen prostor za reklamu, napopularnije i najisplativije je reklamiranje uz marketing preko interneta.

Savremen pristup marketingu

Internet je dostupan 24 sata 365 dana u godini, sada već milijardama ljudi kojima je dovoljan jedan klik da Vas pronađu, saznaju više o vama, stupe u kontakt, kupe ili rezervišu nešto. Ujedno uz meograničen prostor i neograničene potencijalne klijente, pruža Vam mogućnost da umnogome uvećate obim vašega posla. Bez dvoumljenja, jedan je od najefikasnijih načina da reklamirate Vaše usluge i samim tim je neophodan dio vašeg poslovanja i potreba, a ne luksuz! Internet prezentacija je Vaš identitet na Internetu, a njen kvalitet zadrzaće pažnju posjetilaca i zainteresovati ih da se vraćaju iznova i iznova.

Prema tradicionalnom direktnom marketingu prostor za reklamu uvijek je teško odrediti. Pravi omjer troškova zakupa određenog medija i njegovog učinka postavio je ovaj problem kao jedan od zadanih okvira prilikom kreiranja marketinške kampanje. Prema istraživanjima je dokazano da je najuspješniji medij "direktna pošta", nasuprot skupim ulaganjima u televizijske propagandne poruke i radio oglašavanje.

U Internetu prostor za marketing je neograničen!

Troškovi samog zakupa su neuporedivo manji nego kod zakupa, primjera radi, jedne cijele stranice dnevnih novina. Za određenu firmu moguće je postaviti sve bitne informacije (istoriju firme, usluge koje pruža, pomoć prilikom kupovine, katalog proizvoda, detaljne opise i ostale bitne informacije uz relativno male troškove.

Ne zaboravite da je marketing preko Interneta na raspolaganju Vašim potencijalnim kupcima/klijentima 24 sata 365 dana u godini! Iskoristite ovaj vid reklamiranja.

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: