IT Engineering

Profesionalan IT Development & Engineering

Programiranje, izrada namijenskih softwerskih riješenja za savremeno poslovanje, Opensource & Networking (VPN, Lan, Internet), Linux OS & Serveri, Interaktivni sistemi (SMS & MMS)

Specifičnosti savremenog poslovanja nezamislivo je bez jake IT podrške u poslovanju bilo koje kompanije. Upravo ovaj vid usluge, ponekad u potpunosti zanemaren u Crnoj Gori, jedan je od najbitnijih činilaca za dobru organizaciju poslovanja, jer Vam upravo riješenja na polju IT menadžmenta omogućavaju razliku koja Vas pozicionira ispred konkurencije i omogućava pre svega efikasnije i sigurnije poslovanje.

Gubici podataka zbog virusa ili nesavjesnog rada radnika, neefikasno i skupo poslovanje uzrokovano lošom povezanošću dio su svakodnevnice koja najvjerovatnije neće obići ni Vas, ukoliko na vijeme ne preduzmete korake da svoje poslovanje pre svega unapredite, obezbijedite i zaštitite od svih eventualnih potencijalnih problema u budućnosti.Izrada softwera i programskih paketa

Izrada softwera je kompleksan zadatak. Na tržištu potoje univerzalne varijante za skoro sve djelatnosti. Ali takav softwer ponekada je previse zahtjevan ili nema baš ono što Vama treba.

Izrada softwera po zahtjevima klijenata

IT Montenegro, u saradnji sa programerima, nudi Vam izradu softwera po vašim potrebama i specifikacijama. Tim mladih programera je u stanju da odgovori i najzahtjevnijim programerskim zahtjevima nudeći vam kvalitetan softwer baš po vašoj mijeri. Podrška i nadogradna softvera čine našu ponudu još atraktivnijom jer vam pružamo mogućosti kasnije nadogradnje, proširivanja, stalnu tehničku podršku i sl.

 

Mreže & VPN

Dizajn, implementacija i održavanje mreža.

IT Montenegro će dizajnirati efikasno i ekonomično mrežno riješenje za bilo koju velićinu preduzeća. Ključna stavka efikasnosti mreže je produktivnost zaposlenih. To znači visoki period “up-time” mrežnog server, stabilnost umreženih računara i pouzdanost mrežnih resursa. Da bi se ovi ciljevi ostvarili mora se koristiti hardvere visokog kvaliteta. Isto tako, oprezno razmatranje mrežne konfiguracije, tipa instalacija, mrežnih protokola i operativnih sistema je potrebno da bi se obezbjedilo nesmetano funkcionisanje mreže. Takođe svi mrežni resursi koji se koriste moraju biti dokumentovani i mapirani. Konačno, kompletan plan mrežnog upravljanja, sigurnosti, administracije, pohrane kao i podrške mora biti razvijen u osnovi po potrebama Vašeg preduzeća. Mi ćemo Vam takođe obezbjediti demonstraciju predložene mrežne konfiguracije i projekta.

Opširnije...
 

Manning Manager

Program za evidenciju pomoraca

MANNING MANAGER je rađen da bude jedan od najboljih programa za evidenciju pomoraca za ukrcaj.

  • Status: verzija 4.00 NET
  • Razvojni jezik: VB.NET koristeci #Develop IDE
  • Koristena baza: MDB
  • Platforma: Windows
Opširnije...
 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: