Izrada internet stranica

Izrada internet stranica i SEO optimizacija sadržaja web stranice uz implementaciju najnovijih svijetskih standarda, riješenja i tehnologija u polju internet marketinga i dizajna.

Kvalitetna izrada CMS internet stranice uz optimalno prilagođen izgled Vašem vizuelnom identitetu, SEO optimizacija sadržaja web stranice za vaše posjetioce i koda za internet pretraživače preko kojih će vas najčešće nalaziti,  interaktivnost integrisanim on-line menadžmentom sajta ili socijalnih mreža kao što su Facebook i Twitter, samo su dijelići slagalice koju Vam nudimo, a potrebna je za kvalitetan web dizajn i Vaše uspješno prezentovanje na globalnoj mreži.

savremena CMS rije{enja

Radeći prezentacije u CMS-u koji je trenutno najkvalitetnija i najpopularnija platforma za izradu internet stranica, pružamo Vam izradu modernih sajtova uz neograničenu nadogradnju ili promjene:

  • Neograničen broj stranica*
  • on-line administracija
  • personalozovan web template
  • najpopularnija CMS tehnologija izrade
  • automatska SEO optimizacija
  • integracija sa društvenim mrežama Facebook, Twitter
  • on-line statistike

"Friendly" dizajn i SEO optimizacija stranica

Nije dovoljno da se internet sajt napravi. Razlike u dizajnu prilikom izrade stranica mogu biti velike - neke vidljive kao što je sam izgled, neke zamorne poput brzine učitavanja, a neke i nevidljive kao optimizacija koda i SEO (Search Engine optimization) - optimizacija za pravilno prikazivanje i bolje pozicioniranje na najpoznatijim svijetskim Internet pretraživačima poput Googla, Yahoo-a i drugih.

Mi Vam nudimo jedinstvena i najkvalitetnija riješenja Vašeg sajta koja uz kvalitetno osmišljen tekst mogu značajno unaprijediti pretragu na pretraživačima i olakšati vašim ciljanim grupama da vas nađu.

Sve dodatne informacije možete dobiti popunjavanjem on-line formulara za upit gdje ćemo vam dati konkretnu ponudu na osnovu vaših zahtjeva i potreba ili nam se obratite putem e-maila na: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli i svakako prije toga, toplo vam preporučujemo da poglegajte našu referentnu listu projekata koje smo do sada radili.

Linkovi:

  • On-line upit za izradu web stranica
  • Referentna lista projekata

Napomena:

- Neograničen broj stranica podrazumjeva da imate mogućnost da Vi preko On-Line administracije dodajete stranice u zavisnosti od Vaših poslovnih potreba. Broj stranica je ograničen jedino veličinom prostora hosting paketa.

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: