Izrada modernih web prezentacija uz implementaciju najnovijih svijetskih standarda, riješenja i tehnologija u polju marketinga i dizajna.

Profesionalna web prezentacije, izrada uz kvalitetan web dizajn optimalno prilagođen Vašem vizuelnom identitetu, programskim dijelom optimizovan za  posjetioce i  Internet pretraživače preko kojih će vas najčešće nalaziti,  interaktivnost integrisanim on-line menadžmentom sajta ili socijalnih mreža kao  Facebook i Twitter, samo su dijelići slagalice koju Vam nudimo potrebnih za Vaše uspješno predstavljanje na globalnoj mreži preko Vaše prezentacije.

Prezentacija je Vaša poslovna web kancelarija!

Ukoliko nemate jasnu sliku kako osmisliti Vašu prezentaciju, koje elemente upotrijebiti, kakav vizuelni dizajn iskoristititi, ili na koji način se efikasno prezentovati na Web-u, mi smo Vam na raspolaganju, nudeći Vam najkvalitetniji dizajn i izradu prezentacija za Internet.

Savremena web prezentacija, interaktivnost sa posjetiocima, On-Line administracija, slike ili video kao dodaci vizuelnom elementu, elektronska plaćanja preko web-a, Facebook kao dio svakodnevnog rituala i zvanično preko 2 milijarde korisnika Internet-a koji svakodnevno surfaju globalnom mrežom... samo su dio svakodnevnice na Web-u.

U cijeloj ovoj priči o Internetu, i prezentacijama koji su zaslužne za to, imamo milione korisnika kojih je svakim danom sve više, jer se upravo na ovaj način najčešće odlučuju  izabrati gdije će npr. nešto kupiti ili  provesti odmor, pa nedostajete samo Vi, Vaša prezentacija, i najkvalitetniji  dizajn sa kojim će se tehnički realizovati!

Zato Vas pozivamo, da se i Vi priključite sa svojom ponudom i savremeno dizajniranom web prezentacijom, prateći trendove i u potpunosti iskorišćavajući sve prednosti Internet marketinga, jer upravo od dizajna vašeg sajta i započinje smisao Internet-a, jer nudeći Vašu uslugu, korisnici Internet-a vas mogu pronaći i postati upravo Vaši krajnji potrošači!

Profesionalna izrada prezentacija:

 • HTML / PHP / Joomla / CMS / Flash web prezentacije
 • E-commerce prezentacije
 • Elektronsko plaćanje
 • Integrisanje sa socijalnim mrežama (Facebook, Twitter)
 • Redovno održavanje i ažuriranje prezentacija
 • On-Line administracija za korisnike
 • SEO - Search Engine Optimizacija
 • Redizajn postojećih prezentacija
 • Web animacije i baneri
 • Publikovanje prezentacija na web
 • Registracija domena i web hosting

Profesionalno dizajnirana prezentacija koja se brzo učitava, pregledna i interaktivna, zašto ne bi mogla biti i Vaša?

Iako postoji dosta firmi i pojedinaca koji se bave izradom prezentacija, postoje i velike razlike u realizaciji samih projekata. Neke vidljive kao što je sam izgled, neke zamorne poput brzine učitavanja, a neke i nevidljive kao optimizacija koda i SEO (Search Engine optimization) - optimizacija za pravilno prikazivanje i bolje pozicioniranje na najpoznatijim svijetskim Internet pretraživačima Google, Yahoo i drugi.

Najkvalitetnije riješenje za Vaš sajt

Naša kompanija Vam nudi profesionalna web riješenja uz impementaciju najnovijih svijetskih standarda i tehnologija u polju marketinga i dizajna.

Kvalitetan dizajn, optimalno prilagođen Vašem vizuelnom identitetu, programskim dijelom optimizovan za vaše posjetioce i  Internet pretraživače preko kojih će vas najčešće nalaziti,  interaktivnost integrisanim on-line menadžmentom sajta ili socijalnih mreža Facebook i Twitter, samo su dijelići slagalice koju Vam nudimo, a potrebna je za kvalitetnu web prezentaciju i Vaše uspješno prezentovanje na globalnoj mreži.

Naš Web Team čine mladi programeri sa višegodišnjim iskustvom u web dizajn-u, grafičkom dizajnu, programiranju i optimizaciji prezentacija. Imamo znanje i kreativnost, ali prije svega, visoki profesionalizam i cilj da je uspijeh Vaše web prezentacije i uspeh našeg tima. Kada je u pitanju izrada prezentacija, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i novinama, omogućava nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i gotov krajnji proizvod - riješenje koje besprekorno funkcioniše.

Naša usluga uključuje sve: od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih aspekata jednog web sajta, pa do podrške i održavanja nakon završetka  projekta. Vrlo bitna činjenica za mnoge naše klijente je, da osim  usluge, izrade nudimo kompletan paket, što našim klijentima pojednostavljuje ceo proces izrade, dizajna i naknadnog ažuriranja web prezentacije. To praktično znači da ne morate lutati od jedne firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetnu web prezentaciju. Mi ćemo se pobrinuti za sve, od  izrade i programiranja web prezentacije pa do registracije domena, hostinga i održavanja.

Da nismo početnici u ovom poslu najbolje pokazuje naš portfolio koji trenutno uključuje preko 70 dizajniranih web riješenja.

Ukoliko nemate jasnu sliku kako osmisliti Vašu web prezentaciju, koje elemente upotrijebiti, kakav vizuelni dizajn iskoristititi, ili na koji način se efikasno prezentovati na Web-u, mi smo Vam na raspolaganju, nudeći Vam najkvalitetnija riješenja i izradu. Za sve dodatne informacije o izradi prezentacija obratite nam se putem e-maila na: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: