Marketing

Marketing tradicionalno predstavlja aktivnosti koje su upotrebljene u cilju usmeravanja tokova proizvoda i usluga od proizvođača prema potrošaču.

MARKETING

Ali i marketing u Crnoj Gori evoluira, kao i sve ostalo, prihvatajući nove trendove diktirane savremenim načinima komuniciranja i razmjene informacija.

Interaktivnim pristupom i korišćenjem savremenih strategija, većina aktuelnih marketinških procesa u organizacijama odnosi se na zadatak zadržavanja stalnih klijenata kroz aktivnosti kreiranja odnosa s klijentima (interaktivan odnos), poboljšanje korisničkog servisa, bolje predstavljanje prednosti proizvoda i usluga, itd.SMS promocije

SMS promocijaUz SMS, na najbrži način možete da promovišete novi proizvod ili popuste, osmislite svoju nagradnu igru, a istovremeno i iskoristite priliku da na ovaj način pokažete pažnju i poželite uspješnu novu godinu. SMS promocije se aktiviraju pravljenjem grupe koja za cilj ima da uključi što veći broj potencijalnih i sadašnjih vaših klijenata koji će povremenim dobijanjem poruka vezanih za vaše aktivnosti ili učestvovanjem u vašim promotivnim akcijama biti informisani na najsavremeniji način upravo i samo o Vama!

Opširnije...
 
SMS marketing

Sa ekspanzijom korišćenja mobilnih telefona gdje danas skoro svaka osoba provede više od 90% vremena pored mobilnog telefona, SMS je, kao potpuno nov medij komunikacije, postao izuzetno popularnim za komuniciranje i u svrhe marketinga.

Opširnije...
 
SMS nagradne igre

Ukoliko Vam je potreban kvalitetan servis za SMS nagradnu igru - nudimo vam pravo riješenje. Nagradne igre putem poruka su privukle veliku pažnju jer omogućavaju da se za kratko vrijeme uključi veliki broj igrača (mobilnih korisnika).

Opširnije...
 
SMS primjeri i upustva

Pogledajte primjere i upustva kako vršite administraciju vase grupe i otvorite test nalog na 7 dana potpuno besplatno!

Opširnije...
 
Softwer za SMS

Kvalitetan SMS softver i mogućnost individualnog programiranja je ono šno našu kompaniju izdvaja od drugih.

Širok spektar mogućnosti primjene i savremen pristup individualno orjentisan prema potrebi samih klijenata i/ili interaktivnošću sa korisnicima.

Bez obzira da li je namjena softvera da putem poruka informiše korisnike o aktuelnim dešavanjima, promocijama ili popustima, uključi ih u nagradne igre ili im jednostavno čuva brojeve telefona u bazu da bi prilikom nove godine poslali novogodišnju čestitku.

Opširnije...
 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: