On-Line prodaja cvijeća

Online prodaja cvijeća uz najsavremenije E-commerc riješenje

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo trenutno najsavremenije E-commerc riješenje u Crnoj Gori i okruženju namjenjenu online prodaji cvijeća.

Web sajt Cvjećare Orhideja, napravljen u najsavremenijoj CMS tehnologiji, u potpunosti urađen u tri jezičke varijante i sa integrisanim on-line plaćanjem preko kreditnih kartica uz placanje preko NLB Montenegro banke kao payment procesora, nudi vam najljepše bukete cvijeća namjenjene za svaku priliku koju možete preko Interneta da pošaljete bilo kome u Crnoj Gori.

Toplo Vam preporučujemo da posjetite sajt (link: http://www.cvjecaraorhideja.com) i prijatno iznenadite vama drage osobe jer uz eskluzivni poklon kupon ITMONT jednom kupcu, u saradnji sa Cvjećarom Orhideja omogućavamo eskluzivni popust od 7%!

Prodaja cvijeća u Crnoj Gori

Napomena: Poklon kupon ITMONT je eskluzivni promotivni kod koji se unosi prilikom kupovine i omogućava da se ostvari popust od 7%.

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: