Registracija .TLD domena

Registracija .COM .EU .ME... domena uz promo popust 30%!!!

Registracija domena vam omogućava da zakupite domen i približite svoje poslovanje milionima potencijalnih korisnika širom svijeta. Registracija je brza i jednostavna, a uz registraciju vašeg domena na najbolji način možete da iskoristite sve prednosti koje Vam pruža Internet marketing. Domene uz našu promotivnu akciju možete da registrujete uz popust od 30% za prvu godinu!!! Registracijom domena započnite svoje Internet poslovanje brzo i jednostavno.

Veličina i dostupnost Interneta u svakodnevnom životu doveli su do toga da ukoliko neko želi nešto da pronađe, ne traži tu firmu u telefonskom imeniku ili zove telefonske informacije. Jednostavno klikom na najpoznate Internet pretraživače ukuca šta želi saznati i dobijete rezultat. Naravno ukoliko Vas nema tu i niste registrovali svoj domen neće Vas lako pronaći.

Registracija .com .eu .me domena

Ukoliko želite svoje poslovanje približiti milionima potencijalnih korisnika širom svijeta, neophodan  Vam je vaš Internet domen da brzo, sigurno i jednostavno uz vašu Web adresu započnite poslovanje na najbolji način iskorišćavajući sve prednosti globalnog marketinga.

Za{to Vam je potreban domen?

Domen predstavlja adresu na globalnoj WWW (World Wide Web) mreži. Omogućavate da Vas lako pronađu, saznaju više o vama, upoznaju se sa vašim uslugama jer predstavlja Vaš identitet istovremeno pružajući mogućnost da zaštitite svoje ime, ideju, trademark ili nešto što je vaše i vama bitno, a želite da učinite javno poznatim i prepoznatljivim! To je Vaš prvi korak za uspiješno i prepoznatljivo poslovanje!

Registracija međunarodnih adresa

Za Vas vršimo registraciju .com, .eu, .net, .org, .in, .info, .biz, .tel međunarodnih i nacionalnih adresa i to po veoma povoljnim cijenama. Registracija  se obavlja u Vaše ime i Vi ste vlasnici za vrijeme dok traje zakup. Registracija koju Vam pruža naša kompanija je najbrži i najjednostavniji način da započnite Vaše poslovanje poslovanje i uz našu stručnu i konsultantsku pomoć iskoristite sve prednosti koje Vam pruža Web marketing.

Ukoliko ste zainteresovani za registraciju adresa ili želite dodatne informacije o uslovima ili cijenama, obratite nam se putem e-mail adrese na: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli

Pravila prilikom registracije i izbora .TLD adresa:

 • Dozvoljeno je da adrese sadrže samo znakove [a-z, 0-9, -]
 • Maksimalna dužina adresa je 63 znaka.
 • Adresa u nekim slučajevima možete registrovati i uz samo jedan znak.
 • Nije moguće da se adresa sastoji od dva znaka "-" jedan nakon drugog.
 • Adresa ne može počinjati i završavati znakom "-".
 • Registracija može biti izvršena ili produžena na period od minimum 1, a maksimum 10 godina.
 • Prilikom vršenja registracije adrese moraju biti jedinstvene - nije moguće registrovati identične kombinacije znakova.
 • Nije moguće naknadno otkazivanje naručenih adresa ukoliko je registracija obavljena.
 • Registracija adresa mora biti izvršena u pisanoj formi sa tačnim ličnim podacima.
 • Za vrijeme trajanja zakupa i korišćenja usluge registracije važe: "Opšti uslovi registracije domena i web hosting servisa".

Napomena*:

 • Registracija omogućava da brzo i jednostavno registrujete svoju Web adresu sa sopstvenim izborom imena i adresa.
 • Usluga registracije obuhvata registraciju međunarodnih .TLD adresa i/ili nacinalne .ME adrese.
 • Registracija se vrši u saradnji sa ICANN ovlašćenim registrantima.
 • Cijene registracije su podložne promijenama.
 • U cijenu nije uključen PDV.
 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: