SEO Optimizacija

SEO Optimizacija Vašeg sajta je najpraktičniji i najisplativiji način da dođete do svojih potencijalnih klijenata. Zašto ovako nešto pretenciozno možemo da kažemo?

Optimizacija internet stranica za pretraživače

Kada neko traži nešto da kupi na internetu, najčešće ne traži po imenu vaše firme, već po nazivu proizvoda ili usluge koji ga interesuje. Na primjeru ako želite da registrujete svoj me domen, nikada nećete tražiti "it montenegro"  već ćete najvjerovatnije tražiti "registracija me domena". Razlog za to je jer se polazi od predpostavke da ako neko nešto traži on i ne zna ko to nudi!

I kada Vas nađu i pregledaju vaš sajt, Vi ćete mnogo lakše da prodate svoju uslugu nekome kome treba i nekome ko je to tražio, nego da prvo zainteresujete posjetioca sajta za vaše usluge, pa tek onda i da mu to i prodate.

SEO Optimizacija sajta

Kompleksnost postupka SEO prilagođavanja sajta za lakše pronalaženje nije jednostavna za pojasniti. Zato se nećemo ni truditi, jer niko ne može da vam garantuje da ćete biti na prvim stranama prilikom pretraga na Googlu. Ali uz dinamičan proces izmjena i prilagođavanja sadržaja možete se i Vi naći na stranicama koje su svima vidljive, a to su prvih 10 rezultata koje izlistavaju pretraživači.

Ukoliko ste zainteresovani za optimizaciju internet stranica vašeg sajta kontaktirajte nas putem emaila: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli

Primjeri za SEO optimizaciju (google.me):

itmontenegro.com

  • it - 3 mjesto / prva stranica
  • izrada internet stranica - 1 mjesto / prva stranica
  • registracija me domena - 2. i 3. mjesto / prva stranica
  • prodaja cvijeca - 3. i 4. mjesto / prva stranica
  • it montenegro - 1. mjesto / prva stranica
  • buketi za dan zena - 1. mjesto / prva stranica
  • nakit za dan zena - 3. mjesto / prva stranica
 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: