SMS nagradne igre

Interaktivne SMS nagradne igre i SMS promocije

Ukoliko Vam je potreban interaktivan SMS servis za nagradnu igru - nudimo vam pravo riješenje. Nagradne igre putem SMS-a su privukle veliku pažnju jer omogućavaju da se za kratko vrijeme uključi veliki broj igrača (mobilnih korisnika).

Naša kompanija Vam, u zavisnosti od vrste usluge koju pružate ili načina na koji želite da iskoristite nagradnu igru nudi interaktivnu SMS platformu sa mogućnošću programiranja po vašim potrebama. SMS nagradne igre mogu da doprinesu većem obimu vašeg posla, boljoj povezanosti sa klijentima ili korisnicima i istovremeno vam omogućavaju da arhiviranjem brojeva omogućite aktivno informisanje putem SMS promocija.

inovativan pristup sms-u

SMS nagradne igre nisu namjenjene zaradi preko sms-a uz naplaćivanje velikih cijena za učešće. Razlika u našem pristupu jeste da imate mogućnost nagrađivati vaše potrošače i vjerne klijente na ovaj inovativni način pokazujući im pažnju i to da cijenite svoje klijente. Benefit za Vas su višestruki jer zadržavate svoje klijente i imate mogućnost stvaranja većeg obima posla u trenucima kada zbog raznoraznih drugih reklama klijenti mogu otići na drugo mjesto da vide šta i drugi nude.

pozitivna reakcija na sms

Sa aspekta potrošača koji su svakodnevno bombardovani raznoraznim reklama, SMS je "sitnica" kojoj u stvari pridodaje najviše pažnje jer mu poruku šaljete lično uz poziv da učestvuje u nagradnu igru ili obaviještenje o novom kontigentu robe, promotivnim popustima, akcijama... u stvari o onome što njega interesuje jer na ovaj način iako kupujući štedi svoj novac.

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: