SMS promocije

SMS promocije predstavljaju interaktivni SMS servis za slanje SMS poruka i informacija potrošačima o aktuelnostima, popustima i promotivnim akcijama. Interaktivan - jer nije namjenjem samo slanju reklama već stvaranju servisa sa kojim će vaši sadašnji i budući klijenti imati brojne benefite kao što su specijalni popusti samo za vjerne potrošače ili učešće u nagradnim igrama.

promo sms poruke sa potpisom Va{e firme

SMS promocijaUz SMS na najbrži način možete da promovišete novi proizvod ili popuste, osmislite svoju nagradnu igru, a istovremeno i iskoristite priliku da na ovaj način pokažete pažnju i poželite uspješnu novu godinu.

SMS promocija se aktivira pravljenjem grupe koja za cilj ima da uključi što veći broj potencijalnih i sadašnjih vaših klijenata koji će povremenim dobijanjem poruka vezanih za vaše aktivnosti ili učestvovanjem u vašim promotivnim akcijama biti informisani na najsavremeniji način upravo i samo o Vama!

Interaktivne SMS promocije

Interaktivnim pristupom, nećete svesti Vaš SMS servis da šaljete samo reklamne poruke već će i vaši korisnici kroz učešće u promotivnim akcijama imati benefit i samim tim, uz obostrano zadovoljstvo, imaćete najefektniji način za reklamiranje.

Aktivacijom svoje grupe dobijate pristupni broj na koji vaši korisnici mogu da se prijavljuju, da dobijaju informacije o vama ili da učestvuju u promotivnim akcijama.

Sistem je u potpunosti automatizovan i omogućava vam krajnje jednostavnu administraciju preko sms poruka, a vašim korisnicima trenutnu prijavu ili odjavu.

Interaktivne promocije prednosti sms reklamiranja

 • Vaš brendiran potpis
 • slanje obavještenja
 • drugaciji pristup reklamiranju
 • interaktivan način komunikacije
 • organizaciju nagradnih igara
 • čuvanje podataka o klijentima
 • individualno programiranje
 • konekciju sa drugim aplikacijama

promo aktivacija

 • Cijena aktivacije SMS-grupe: 19,99
 • Mijesečna pretplata: 4,99
 • Cijena slanja SMS poruka: 0,025 € po poruci

- U cijenu nije uključen PDV. Cijena se odnosi za vrijeme praznika.

Otvarite test nalog na 7 dana

Omogućili smo Vam da se uvjerite u funkcionalnost i praktičnost ovakvog vida reklamiranja otvaranjem test naloga na 7 dana. Vi sa vašeg telefona, u potpunosti, možete da kontrolisete vašu grupu, promocije i poruke koje se šalju. U slučaju greške sistem će vas ili korisnike vaše grupe, obavijestiti o tipu i načinu ispravke greške interaktivnom detekcijom grešaka. Ograničenje na trijal nalogu je 10 odlaznih poruka.

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: