Softwer za SMS

SMS sistemi i aplikacije za savremeno poslovanje

Širok spektar mogućnosti primjene SMS-a zahtjeva savremen pristup individualno orjentisan prema potrebi samih klijenata i interaktivnošću sa korisnicima. Kvalitetan softver i mogućnost individualnog programiranja je ono šno našu kompaniju izdvaja od drugih.

Bez obzira da li je namjena softvera da putem SMS poruka informiše korisnike o aktuelnim dešavanjima, promocijama ili popustima, uključi ih u nagradne igre ili im jednostavno čuva brojeve telefona u bazu da bi prilikom nove godine poslali novogodišnju čestitku - kvalitetan softver i mogućnost individualnog programiranja je ono šno našu kompaniju izdvaja od drugih.

Interaktivni SMS sistemi vam omogućavaju da preko svog SMS gateway-a šaljete i primate sms poruke koje su unaprijed definisane. Takodje, u zavisnosti od načina na koji se sistem programira, primljene poruke mogu da budu obradjene i procesuirane prema yadatim parametrima - znači da na jedan interaktivam način komunicirate sa vašim korisnicima.

Softver za sms-marketing je idealan za:

  • Trgovačke lanci (obaveštenja o sniženjima cena…)
  • Političke organizacije (trenutno obaveštavanje članova o hitnim sastancima…)
  • Turističke agencije (popunjavanje kapaciteta u poslednjem trenutku…)
  • Medicinske ustanove (promocije, obaviještenje o promotivnim uslugama kao što je merenje krvnog pritiska ili šećera…)
  • Škole i fakultete (obaveštenja za roditelje o sastancima, obaveštenja studenata o rasporedu ispita…)
  • Klubovi i kafići (najava dešavanja, posebno korisno kada je za kratko vreme potrebno obavestiti veliki broj ljudi o nekom događaju…)
  • Welness i SPA centri (obaveštenja o popustima za redovne klijente…)
 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: