SSL Sertifikati

SSL Sertifikati za bezbijednu Internet trgovinu i zaštitu transakcija prilikom plaćanja

SSL Sertifikat (eng. SSL - Secure Socket Layer) su namjenjeni zaštiti linkova od raznih načina preuzimanja podataka koji se kreću internet vezama. Neophodni su prilikom obavljanja bilo kakvih on-line transakcija jer se prilikom kucanja podataka o vlasniku kreditnih kartica podaci šifriraju 256/2048bit enkripcijom tako da ih je praktično nemoguće pročitati.

SSL sigurnosni sertifikati namjenjeni za sigurno internet poslovanje

Ukoliko imate potrebe za sigurnu i bezbijednu Internet prezentaciju, na kojoj su transakcije ili informacije biti zaštićene najsavremenijim sigurnosnim protokolima uz 2048bit enkripciju podataka neophodno je da koristite SSL sigurnosne sertifikate.

Sertifikati SSL

Više informacija o SSL sertifikatima

SSL je skraćeni naziv za Secure Socket Layer i koristi se za slanje šifrovanih  informacija između web servera i poijsetilaca internet sajta. Na ovaj način je gotovo nemoguće je da neovlašćeno lice presreće informacije između ovako obezbijeđenog Internet sajta i korisnika koji u tom trenutku šalje informacije.

Sertifikati imaju svoj digitalni potpis sa potvrdom o identitetu vašeg sajta. Verifikacija samog sertifikata se obavlja jednostavnim klikom na ikonu koja prikazuje sigurnosni katanac pored imena domena u polju gdje se unosi adresa u browseru. EV SLL automatski otvaraju posebno polje gdje se ispisuje naziv sertifikovane kompanije u zelenom polju.

Kod nas u ponudi imate  najpoznatije svijetske brendove RapidSSL, TrustWawe, VeriSign, sertifikate koji koriste 2048 bit enkripciju generisanja ključa i 128/256 bit SSL enkripciju za zaštitu informacija koje putuju internetom i podržani su sa 99% browsera.

SSL zaštita Vam je potrebna ukoliko:

  • Pružate on-line usluge vašim klijentima uz mogućnost on-line kupovine
  • Vaši poslovni partneri pristupaju povijerljivim podacima preko interneta
  • Imate poslovnice koje međusobno razmijenjuju povijerljive informacije preko intraneta
  • Morate da usaglasite zahtijeve za privatnost i sigurnost
  • Vi cijenite povijerljivost...
 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: