Uslovi korisćenja sajta

Pristupanjem sajtu prihvatate dole navedene uslove

Vaš pristup i korišćenje ovog sajta (u daljem tekstu „Sajt“) podleže "Uslovima korišćenja sajta" kao i svim važećim zakonima. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

I Sadržaj sajta

Sajt i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su kompanije IT Montenegro d.o.o. (u daljem tekstu ili sadržaju sajta: „Kompanija“) ili kompanijama sa kojima sa kojima smo povezani, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti strogo je zabranjena.

II Upotreba sajta

IT Montenegro d.o.o. dozvoljava korišćenje sajta na sledeći način:

  • Sajt u pojedinim delovima poziva registrovane korisnike da dostave svoj sadržaj koji će biti prikazan na ovom i/ili drugim sajtovima IT Montenegro d.o.o.  („dostavljeni sadržaj“).
  • Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima. Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, prikazivati-reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima bez pismene saglasnosti kompanije IT Montenegro d.o.o.
  • Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.
  • Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe.
  • Zabranjeno je svako korišćenja sajta radi prodaje proizvoda ili preporučivanja usluga korisnika ili trećih lica.
  • Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

Kompanija IT Montenegro d.o.o.  neće biti odgovorna za eventualnu štetu ili zloupotrebu nastalu od strane trećeg lica.

III Registracija, korisničko ime i lozinka

Određeni delovi sajta zahtevaju registraciju korisnika kako biste im pristupili. Kompanija zadržava pravo da u nekim slučajevima, kao što su lažno predstavljanje, uvredljivo ponašanje i slično (što ne mora obrazložiti), odbije Vašu registraciju i tako Vam onemogući pristup sajtu. Korisničko ime i lozinka su lično Vaši, i ne treba ih prenositi trećem licu, jer ste Vi odgovorni za sve interakcije koje se pod njima odvijaju. U slučaju neovlašćene upotrebe korisničkog imena i lozinke, dužni ste da obavestite Kompaniju. Za bilo kakvu štetu prouzrokovanu Vašim propustom da postupate po navedenim pravilima ne snosimo odgovornost.

IV Privatnost

Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail adresa) IT Montenegro d.o.o. će upotrebiti u skladu sa zaštitom ličnih podataka. Za sve ostale sadržaje koje objavite preko sajta u vidu predloga, komentara i sl. smatraće se da nisu povijerljivi i neće podleći zaštiti. Vaša je odgovornost za tačnost objavljenih podataka, a ukoliko su informacije koje pružate netačne, neprecizne ili nepotpune, prihvatate da Vas udaljimo sa sajta.

V Odgovornost i garancije

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i IT Montenegro d.o.o. ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

  • Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj;
  • Nisu bezbedni, sadrže viruse i/ili druge štetne materijale;
  • Sadrže klevete, vređaju;
  • Povređuju pravo intelektualne svojine.

VI Spriječavanje pristupa

Saglasni ste da kompanija IT Montenegro d.o.o. po svom sopstvenom nahođenju, može obustaviti Vaš pristup ili korišćenje ovog sajta, u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga, bez prethodnog upozorenja. Takođe, saglasni ste da ni kompanija IT Montenegro d.o.o. ni preduzeća sa kojima je povezana, neće biti odgovorni Vama ni bilo kom trećem licu zbog obustavljanja Vašeg pristupa ovom sajtu, ili bilo kojim informacijama ili datotekama, niti će se od njih tražiti da takve informacije ili datoteke Vama učine dostupnim nakon bilo kog takvog obustavljanja.

VII Promijena uslova korišćenja

IT Montenegro d.o.o. može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja sajta ažuriranjem ove izjave. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima.

Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

VIII Promijene sajta

IT Montenegro d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području. Korišćenjem sajta saglasni ste da ni naša kompanija, kao ni kompanije s njom u vezi, nisu odgovorne za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišćenja značiće da promene prihvatate.

IX Zakon i nadležnosti

Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Crne Gore, i u slučaju spora nadležan je Privredni sudu Podgorici.

X Pravila za programe lojalnosti, ankete, akcije i slične promocije

Sve akcije, takmičenja, programi lojalnosti i slične promocije koje budu bile dostupne preko ovog sajta biće podložne određenim pravilima koja su odvojena od ovih Uslova korišćenja. Učešćem u njima Vi ćete biti podložni tim pravilima, koja se mogu razlikovati od odredbi i uslova koji su ovde izneti.

XI Obaviještenja korisnika

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim sajtom, molimo da pošaljete poruku na kontakt stranici sajta

XII Ograničenja

Sve usluge ne moraju biti dostupne svim licima ili na svim geografskim lokacijama. Učešće i dobijanje poklona u akciji ili sličnim promocijama ne mora biti omogućeno svim licima. Mi zadržavamo pravo da ograničimo dostupnost ovog sajta ili pružanje bilo kojih usluga bilo kom licu, geografskom području po našem izboru, u bilo koje doba, i prema našem sopstvenom nahođenju.

XIII Copyright

Sva prava su zadržana. Svi tekstovi, fotografije, audio i video fajlovi su vlasništvo kompanije IT Montenegro d.o.o. i ne smeju se neovlašćeno kopirati i distribuirati. Svako prikazivanje sadržaja ili dela sadržaja sajta izvan ovog domena je, bez dozvole kompanije IT Montenegro d.o.o. je potpuno zabranjeno. Sem toga, pojedini sadržaji na nekim stranicama kompanije IT Montenegro d.o.o. podležu i "Copyright" vezanim za treća lica.

XIV Odgovornost

Ovaj sajt je pravljen sa velikom dozom brižljivosti i odgovornosti. Ipak, IT Montenegro d.o.o. ne može da garantuje nepostojanje bilo kakvih grešaka, tj. potpunu tačnost svake pojedinačne informacije koja je ovde plasirana.  IT Montenegro d.o.o. stoga isključuje svaku svoju odgovornost za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno nastane posetiocu-korisniku ovog sajta, ukoliko se naravno ne radi o nameri ili grubom nemaru  IT Montenegro d.o.o.

XV Cijenovnici i/ili ponude

Cenovnici i/ili ponude publikovani na sajtu su isključivo ilustrativnog karaktera i ne moraju da odgovaraju zvaničnim cijenama za ponude kompanije IT Montenegro, te ih samo kao takve treba i shvatiti.

XVI Elektronska plaćanja

IT Montenegro posredstvom drugih kompanija vrši elektronsko plaćanje za svoje usluge. Pre uplate svaki korisnik ima 15 dana test period korišćenja usluge (test period se ne odnosi samo na registraciju domena). Ukoliko vršite elektronsko plaćane posredstvom neke od kompanije sa kojom sarađujemo obavezni ste da poštujete njihova pravila koja se tiči načina i uslova plaćanja. Bilo kakav pokušaj da se zloupotrebljava posredstvom ovog sajta elektronsko plaćane biće u potpunosti onemogućen i zakonski sankcionisan.

Elektronska plaćanja se vrše posredstvom kompanija:

AlertPay

Moneybookers

XVII Abuse

U slučaju da dobijate bilo kakav materijal koji smatrate uvredljivim, ponižavajućim ili koji Vas na bilo koji nacin uznemirava ili remeti vašu privatnost, a ima veze sa ovim sajtom ili smatrate da možda ima, molimo Vas da obavijestite našu kompanuju putem e-maila na: Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli

 
Pretraga sajta
Svakodnevno poslovanje kompanija, svakog većeg preduzeća ili institucije, nezamislivo je bez kvalitetnih IT riješenja.  Želeći da Vam omogućimo što kvalitetnije servise, na jednom mjestu smo objedinili sve usluge potrebne za savremeno IT poslovanje jedne kompanije.
Želite dodatne informacije?
Pitajte nas...
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: