WEB Development

Savremen WEB Development i specijalizovane Internet usluge u Crnoj Gori za stvaranje Vašeg globalnog imidža i uspješno predstavljanje na svijetskoj mreži.

Interaktivnost sa posjetiocima, On-Line administracija, slike ili video kao dodaci vizuelnom elementu, elektronska plaćanja preko web-a, Facebook kao dio svakodnevnog rituala i zvanično preko 2 milijarde korisnika Internet-a koji svakodnevno surfaju globalnom mrežom... samo su dio svakodnevnice na Internet-u.

Naša kompanija Vam nudeći kompletnu uslugu otvara mogućnost da ovaj potencijal uz profesionalan web development približite svom poslovanju i na najbolji način iskoristite sve prednosti Internet marketinga.Registracija .TLD domena

Registracija domena

Registracija domena vam omogućava da zakupite domen i približite svoje poslovanje milionima potencijalnih korisnika širom svijeta. Registracija je brza i jednostavna, a uz registraciju vašeg domena na najbolji način možete da iskoristite sve prednosti koje Vam pruža Internet marketing.

IT Montenegro Vam nudi domene uz promotivnu akciju za registraciju uz popust od 30% za prvu godinu!!! Registracijom domena započnite svoje Internet poslovanje brzo i jednostavno. Za registraciju domena obratite nam se putem email-a ili izvršite: On-line registraciju .TLD domena.

Opširnije...
 
Web hosting

Za pokretanje novog posla ili jednostavno povećanje prihoda Vaše web stranice, imamo savršeno rješenje za Vas siguran i uvijek dostupan hosting servis. Odaberite jedan od naših hosting planova koji kombinuju sve potrebne za savremeno Internet poslovanje da se možate na najsavremeniji i najkvalitetniji način predstaviti svojim kupcima u cijelom svijetu.

Opširnije...
 
SSL Sertifikati

SSL

Rapid SSL, TrustWawe, VeriSign SSL sertifikati namjenjeni za sigurno internet poslovanje

Ukoliko imate potrebe za sigurnu i bezbijednu Internet prezentaciju, na kojoj će transakcije ili informacije biti zaštićene najsavremenijim sigurnosnim protokolima uz 256/2048bit enkripciju podataka, neophodno je da koristite SSL sertifikate.

Opširnije...
 
Izrada internet stranica

WEB DizajnIzrada modernih internet stranica uz implementaciju najnovijih svijetskih standarda, riješenja i tehnologija u polju internet marketinga i dizajna.

Mi Vam nudimo jedinstvena i najkvalitetnija riješenja Vašeg sajta koja uz kvalitetno osmišljen tekst mogu značajno unaprijediti pretragu na pretraživačima i olakšati vašim ciljanim grupama da vas nađu.

Opširnije...
 
Registracija .ME Domena

ME Domen.ME domen (.TLD Crna Gora domain names) mogu da registruju fizička lica (pojedinci) i pravna lica (firme) bez ograničenja za svega 5,99 € . Crna Gora je već prodala preko 400.000 .ME domena, jer je prepoznat veliki potencijal na Internetu od samog trenutka pokretanja ove nacionalne adrese.

Predstavite se i Vi sa svojim ličnom .ME domenom i predstavite svoj sajt na najbolji način.

Opširnije...
 
Registracija TLD domena
Provjerite da li je adresa koju želite slobodna: